Eropuit!

Saints & Angels Christmasfair

Een goede traditie: in de kerstsfeer komen door een bezoekje aan Foltz! Onder de noemer ’Saints & Angels’ is ons tuingoed drie weekends - 25/26 november, 2/3 december en 9/10 december - omgetoverd in een intieme Winter Fair met diverse standhouders en allerlei leuke activiteiten.

De sfeer is Frans-landelijk met een accent op brocante. Daarbinnen is de variatie groot. Van engelen tot heiligenbeelden, van fonkelende kroonluchters tot sfeervolle kandelaars, van glaswerk tot prachtige serviezen.

Met daarbij originele groene materialen, als pepperberries, Kaaps groen, kleurrijke vruchten en dadeltakken en natuurlijk een keur aan culinaire verrassingen.

Wisselende standhouders presenteren onder meer schapenvachten en buitenkleding, exclusieve sieraden, woonaccessoires, handgegweven sjaals, leren tassen, Frans aardewerk, handige en duurzame dingen voor alledag, schilderijen, beelden, jams en chutneys, taarten, wijnen en ciders, sterren uit verre oorden en tal van andere cadeau-artikelen en sfeermakers.

Dit jaar zijn er veel extra activiteiten, zoals een winterwandeling, broodbakken bij open vuur, zelf een tuinfakkel maken, een sneltekenaar, muzikanten etc. etc. Leuk voor het hele gezin.


Openingstijden
De weekenden van 25/26 november, 2/3 december en 9/10 december; Geopend van 10.00-17.00 uur.

Entree
De toegang is gratis.


Datum en locatie

Datum: 25-11-2017 t/m 10-12-2017
Locatie: Tuingoed Foltz, Meeden
Website: http://www.tuingoedfoltz.nl/nieuws/saints--angels-christmas-fair/


Meer informatie

Meer informatie over deze activiteit vindt u op opentuinagenda:


Leestip
Actuele radarbeelden van buienradar.nl
Weersverwachting voor zaterdag 23 juni 2018

Actuele radarbeelden.

Bron: buienradar.nl

Nieuwsbrief wroeten