Eropuit!

Lentemarkt bij De Boschhoeve

Lentemarkt zaterdag 21 april 2018

Kwekerij/tuin de Boschhoeve zet op zaterdag 21 april voorjaarsbloeiende bolgewassen en vaste planten in de schijnwerpers.

April is een prima maand voor zomerbollen en – knollen. Denk aan dahlia’s, monbretia’s, kuifananassen en begonia’s. Er is inmiddels een grote collectie opgebouwd van sterke planten die het ook goed doen in de (half)schaduw. Ook hebben we alweer eenjarigen en verse kruiden.

Collega-kwekers presenteren (historische) bollen en knollen, tulpenbossen, vers van het land, heemplanten, primula’s en rotsplanten. Agrarische bedrijven uit de IJsselvallei van Vereniging ‘Toer de Boer op’ komen met ambachtelijk bereide lekkernijen.

Genieten
In de tuinen kunnen bezoekers genieten van de vele vroeg bloeiende heesters en vaste planten, maar ook van honderden bloeiende tulpen, bosanemonen, kievietsbloemen en narcissen. Daarna of tussendoor kun je binnen lekker rondneuzen tussen de groente- en bloemenzaden, tuingereedschap van Sneeboer, Engelse gieters, bleekpotten uit Friesland en oude veiling- en magazijnkisten.

De brocantehoeken zijn opnieuw ingericht met aantrekkelijke vondsten uit binnen- en buitenland. In de theeschenkerij is volop lekkers verkrijgbaar.

Openingstijden en entree
Welkom van 10.00 tot 17.00 uur. De entree tijdens de lentemarkt is gratis. 

 


Datum en locatie

Datum: 21-04-2018 t/m 21-04-2018
Locatie: Kwekerij De Boschhoeve, Wolfheze
Website: http://www.boschhoeve.nl


Meer informatie

Meer informatie over deze activiteit vindt u op opentuinagenda:


Leestip
Actuele radarbeelden van buienradar.nl
Weersverwachting voor dinsdag 17 juli 2018

Actuele radarbeelden.

Bron: buienradar.nl

Nieuwsbrief wroeten