Eropuit!

Open middag

Barb’s Beeldentuin in Wenum Wiesel bij Apeldoorn-Noord is open op afspraak het hele jaar door en heeft 3 open middagen in 2018 op 10 juni, 2 september en 11 november.

Tijdens de open middag kunt u kijken naar meestal figuratieve en organische bronzen en stenen beelden in de tuin. Soms wordt het een tikkeltje abstract of surrealistisch. Barbara maakt 31 jaar beelden en heeft veel ervaring met het werken met diverse materialen zoals klei, was en brons en diverse steensoorten zoals marmer, Franse kalksteen, serpentijn, speksteen, hardsteen, etc.

De tuin is ingericht en beplant met heesters, bloemen, kruiden + fruitboompjes + struiken. Achterin de tuin is de plek voor workshops speksteen.

Het is een diertjes vriendelijke tuin, er is een vijver met planten, kikkers, zelfs een salamander gespot en andere waterbeestjes. In de beplanting is veel rekening gehouden met vogels, egels, bijen en vlinders en andere beestjes om voedsel in de tuin te kunnen vinden. Er hangt een insecten hotel en vogelhuisjes en er is een winter egelhuisje achterin de tuin gemaakt.

Vindt u het leuk om hier een workshop speksteen of boetseren mee te maken, meld je dan aan bij een van de workshops met open inschrijving of plan een eigen datum in met een groepje mensen (min. 4 pers.) Tijdens de open middag geeft ze informatie over de workshops. Bij goed weer is Barbara doorlopend aan een beeld bezig, er kan iets gedemonstreerd worden en kunt u vragen stellen.

Meer informatie en aanmelden op www.barbsgallery.com


Datum en locatie

Datum: 11-11-2018 t/m 11-11-2018
Locatie: Barb`s Beeldentuin, Wenum-Wiesel
Website: http://www.barbsgallery.com


Meer informatie

Meer informatie over deze activiteit vindt u op opentuinagenda:


Leestip
Actuele radarbeelden van buienradar.nl
Weersverwachting voor maandag 25 maart 2019

Actuele radarbeelden.

Bron: buienradar.nl

Nieuwsbrief wroeten