Eropuit!

Open voorjaarsweekenden

Inspiratie opdoen voor het nieuwe tuinseizoen? Kom in de maand april op zaterdag of zondag naar de open voorjaarsweekenden op Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze.

Passie voor bloembollen
In de tuinen zijn inspirerende voorbeelden te zien van uitbundig bollengebruik. Zo wordt de nog kale moestuin opgefleurd door honderden tulpen in warme en koele kleurenschema’s. In de boomgaard bloeien talloze narcissen, blauwe druifjes, lage tulpjes en anemoontjes.

In de schaduwtuin staan tussen de voorjaarsbloeiende vaste planten grote plakken bosanemoon, hondstand en boshyacint. In het gazon zijn banen uitgespaard voor alleen maar witte narcissen. En overal staan tafels met terracotta potten vol kleurrijke combinaties van bloembollen- en vroege bloeiers.

Snuffelen
In de grote schuur vinden liefhebbers de vernieuwde collectie brocante uit binnen- en buitenland, serviesgoed, zelf gemaakte cadeautjes, kaarten en lekkere jams en chutneys.

Bert Loman exposeert in de kleine schuur met unieke objecten. Die worden met eindeloos geduld gemaakt van door de natuur afgedankte materialen uit bos, berm of tuin. De theeschenkerij is de plek voor een kop koffie of thee met iets lekkers.

Openingstijden en entree
Tijdens de hele maand april is De Boschhoeve op zaterdag en zondag geopend van 10.00-17.00 uur met uitzondering van 1e paasdag. (Op 2e paasdag wel open). De entree is gratis.

 


Datum en locatie

Datum: 06-04-2019 t/m 28-04-2019
Locatie: Kwekerij De Boschhoeve, Wolfheze
Website: http://www.boschhoeve.nl


Meer informatie

Meer informatie over deze activiteit vindt u op opentuinagenda:


Leestip
Actuele radarbeelden van buienradar.nl
Weersverwachting voor maandag 17 juni 2019

Actuele radarbeelden.

Bron: buienradar.nl

Nieuwsbrief wroeten