Eropuit!

Lentemarkt

Op zaterdag 20 april zet Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze de vroege bloeiers in de schijnwerpers.

April is een goede maand voor zomerbollen, -knollen en bosanemoontjes, vroeg bloeiende schaduwplanten en de eerste kruiden en eenjarigen. Als de grond warm genoeg is kan er namelijk al volop worden geplant. Ook gastkwekers presenteren (historische) bollen en knollen, grote bossen tulpen , primula’s, heem- en rotsplanten.

Agrarische bedrijven van Vereniging ‘Toer de Boer ’ komen met ambachtelijk bereide lekkernijen. Bert Loman houdt een expositie van bijzondere objecten van natuurlijk materiaal.

In de tuinen kunnen bezoekers alvast genieten van vroeg bloeiende heesters en vaste planten. Honderden bloeiende tulpen, bosanemonen, kievietsbloemen en narcissen zorgen voor kleur.

In de grote schuur valt het nodige te snuffelen tussen de groente- en bloemenzaden, tuingereedschap van Sneeboer, Engelse gieters, Friese bleekpotten en oude veiling- en magazijnkisten.

Diverse brocante- hoekjes zijn heringericht met aantrekkelijke vondsten uit binnen- en buitenland, handgemaakte cadeautjes en kaarten. In de theeschenkerij is volop lekkers verkrijgbaar.

De Lentemarkt is op zaterdag 20 april geopend van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

 


Datum en locatie

Datum: 20-04-2019 t/m 20-04-2019
Locatie: Kwekerij De Boschhoeve, Wolfheze
Website: http://www.boschhoeve.nl


Meer informatie

Meer informatie over deze activiteit vindt u op opentuinagenda:


Leestip
Actuele radarbeelden van buienradar.nl
Weersverwachting voor maandag 17 juni 2019

Actuele radarbeelden.

Bron: buienradar.nl

Nieuwsbrief wroeten