Eropuit!

Mededeling

Houd er rekening mee dat vanwege het Corona-virus veel activiteiten zijn afgelast. Informeer daarom, voor je op pad gaat, bv. via de website van de organisator, of de activiteit nog doorgaat.

Open tuin ’Grassen’

Grote tuin van 5500 m2 met een weelderige en natuurlijke uitstraling. De tuin bestaat uit een boomgaard met kippenverblijf, tuin in cottagestijl, prairietuin en boog van 26 meter lang met o.a. rozen, clematissen en blauwe regen.

Daarnaast een vijvertuin, een vrijstaande kas en een muurkas en rondom het huis kleurrijke borders.

Tenslotte een zonneterras, een schaduwterras onder vier dakplatanen en meerdere karakteristieke en grote bomen, waaronder een treurwil, drie cercisbomen, meerstammige taxusbomen en een spekkers.

Deze bomen zijn aangeplant bij de aanleg van het erf in 1954, evenals de imposante beukenhaag naast het huis.

De verschillende delen van de tuin zijn verbonden door middel van schelpenpaden. Op het verharde erf en de terrassen staan verschillende kuipplanten, zoals Brugmansia, Dahlia, Canna en Agapanthus.

Deze open tuin dag staat in het teken van de grassen, die met de naderende herfst volop bloeien en kleuren. In verschillende delen van de tuin zijn grassen te vinden, maar ze hebben een echt prominente plek gekregen in de prairietuin.


Datum en locatie

Datum: 20-09-2020 t/m 20-09-2020
Locatie: Pronkjewail op ’t Nije Laand, Kraggenburg
Website: http://www.opentuinnop.nl


Meer informatie

Meer informatie over deze activiteit vindt u op opentuinagenda:


Leestip
Actuele radarbeelden van buienradar.nl
Weersverwachting voor maandag 21 september 2020

Actuele radarbeelden.

Bron: buienradar.nl

Nieuwsbrief wroeten