Net uit: Verwilderen

Een nieuw boek van Romke van de Kaa

Romke van der Kaa

Onlangs verscheen bij Uitgeverij Atlas Contact een nieuw boek van Romke van de Kaa met als titel ’Verwilderen - Laat de natuur het werk doen’. In dit boek legt Romke uit dat een verwilderde tuin helemaal niet hoeft te betekenen dat het een zooitje wordt, maar dat het juist een hele slimme manier van tuinieren is: je laat de natuur het meeste werk doen en af en toe stuur je het een beetje bij.

Natuurlijk staat ook dit boek van Romke weer vol met goede tips en leuke anekdotes. Heerlijk om lekker relaxed in je tuin te lezen terwijl je de natuur alvast aan het werk zet!


De winnaars!

Via onze website kon je afgelopen maand kans maken op een exemplaar van het boek.

De respons was enorm. We hebben werkelijk honderden mailtjes ontvangen. Helaas mogen we maar drie exemplaren weggeven. De geluksvogels zijn:

  • Silvia Schennink uit Enschede
  • Judith Evenaar uit Wageningen
  • Bas Roodbergen uit Arnhem

Jullie ontvangen binnenkort bericht.


Verwilderen

Verwilderen

Romke van de Kaa

Heeft u te weinig tijd voor uw tuin, terras of balkon? Laat de boel verwilderen!

Een verwilderde tuin is geen jungle of chaos, maar een slimme vorm tuinieren die u veel tijd en inspanning bespaart. Tuinier en schrijver Romke van de Kaa legt uit hoe iedereen een prachtige gevarieerde tuin of een bloemrijk balkon kan creëren door de natuur haar gang te laten gaan – met de juiste keuzes en een beetje hulp hier en daar.

Romke geeft in dit heerlijke tuinleesboek tips over aanwaaiers, woekeraars, zelfzaaiers, het nut van mollen en mieren, over wilde vijvers en woeste geveltuintjes - met veel groene anekdotes en mooie kleurenfoto’s.

Paperback € 24,95 | 296 blz.| ISBN 978 90 254 3686 5 | Uitgeverij Atlas Contact | Ook als ebook

Te bestellen bij bol voor € 24,95


Leestip
Actuele radarbeelden van buienradar.nl
Weersverwachting voor zondag 19 mei 2024

Actuele radarbeelden.

Bron: buienradar.nl

Nieuwsbrief wroeten