Over wroeten

Wroeten is een online ’magazine’ over tuinieren en moestuinieren. Magazine is misschien een beetje een groot woord: Wroeten zit ergens tussen een blog en een papieren tijdschrift in.

De inhoud wordt verzorgd door Vera Greutink en Shera van den Wittenboer. Beiden publiceren we regelmatig in diverse tuintijdschriften, waaronder Groei & Bloei, Bloemen & Planten, Tuinieren, Buitenleven en Permaculture Magazine.Op Wroeten willen we artikelen publiceren voor de tuinier die bereid is grenzen te verleggen en te experimenteren: van het verwijderen van onkruid met behulp van kartonnen platen tot het doelbewust plaatsen van zelfzaaiende of woekerende planten.

Ook de website van Wroeten is een experiment. We hebben nog geen duidelijk vooropgezet plan. We gaan dus van alles proberen op deze site. We hebben heel wat ideeën, maar we staan zeker ook open voor suggesties!

Daarom: denk je ook een bijdrage te kunnen leveren, bijvoorbeeld in de vorm van een gastpublicatie, neem dan vooral even contact met ons op door een mailtje te sturen naar contact@wroeten.nl

Leestip
Actuele radarbeelden van buienradar.nl
Weersverwachting voor dinsdag 26 maart 2019

Actuele radarbeelden.

Bron: buienradar.nl

Nieuwsbrief wroeten