Eropuit!

Mededeling

Houd er rekening mee dat vanwege het Corona-virus veel activiteiten zijn afgelast. Informeer daarom, voor je op pad gaat, bv. via de website van de organisator, of de activiteit nog doorgaat.

Zomerbloemenfestijn

Wie van zomerbloemen houdt mag het zomerbloemenfestijn van Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze niet missen!

Een bezoek aan de pluktuin van De Boschhoeve is een belevenis voor iedereen die houdt van zelf geplukte en geschikte boeketten. Er is ongelooflijk veel keus uit bloeiende vaste planten en eenjarigen als zinnia’s, cosmea’s, malva’s, zonnebloemen, dille, siertabak, sierlijke grassen en dahlia’s. Uiteraard zijn al deze bloemen onbespoten. Bezoekers kunnen naar hartenlust plukken.

De tuinen staan er in deze tijd van het jaar prachtig bij. De vele borders en de siermoestuin bieden volop inspiratie en de kwekerij biedt een uitgebreid assortiment vaste planten. De grote schuur met kleine winkeltjes vol brocante, serviezen, kaarten en (kraam)cadeautjes nodigt uit tot snuffelen. Een aansluitend kunnen bezoekers genieten van een kop koffie of thee met zoet of hartig lekkers.

Het zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve is op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus en het weekend daarna op 7 en 8 augustus van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

 


Datum en locatie

Datum: 31-07-2020 t/m 08-08-2020
Locatie: Kwekerij De Boschhoeve, Wolfheze
Website: http://www.boschhoeve.nl


Meer informatie

Meer informatie over deze activiteit vindt u op opentuinagenda:


Leestip
Actuele radarbeelden van buienradar.nl
Weersverwachting voor vrijdag 14 augustus 2020

Actuele radarbeelden.

Bron: buienradar.nl

Nieuwsbrief wroeten