Eropuit!

Nagenieten van de herfst

Beste tuinliefhebber,

Nog even nagenieten van de herfst?!, dat kan in ’t Herps Buitenhofke; kunst-, kitsch- en creatuin, een bijzondere tuin van ruim 3000 m2.

Deze tuin is vol contrasten en is met veel gevoel voor verhoudingen aangelegd. Elk hoekje heeft een eigen sfeer en de onverwachte inkijkjes, nisjes en paadjes maken een bezoek aan deze tuin extra verrassend. Er is veel variatie aan bomen, struiken, bloemen en kruiden, waar her en der beelden, eigen creaties en objecten staan.

Koffie en thee met iets lekkers staat klaar. Mocht u een kleine trek hebben, dan is er zelfgemaakte soep en/of stampotschoteltje te nuttigen. Deze inspirerende tuin ligt vlakbij het prachtige natuurgebied de Herperduin, waar je fijn kunt wandelen.

Bent u gezond (geen klachten op gebied van de luchtwegen), niet rokend en houdt u de Coronaregels in acht (o.a. niet meer dan twee personen tegelijk) dan bent u van harte welkom in ’t Herps Buitenhofke; kunst-, kitsch- en creatuin, Heiweg 11 in Herpen. De tuin is alleen op afspraak te bezoeken. Bel 06 27 06 63 89.

net effe anders!

Met hARTelijke groet, Joan


Datum en locatie

Datum: 01-11-2020 t/m 21-12-2020
Locatie: ít Herps Buitenhofke, Herpen
Website: http://


Meer informatie

Meer informatie over deze activiteit vindt u op opentuinagenda:


Leestip
Actuele radarbeelden van buienradar.nl
Weersverwachting voor donderdag 3 december 2020

Actuele radarbeelden.

Bron: buienradar.nl

Nieuwsbrief wroeten