Eropuit!

Open tuin

Laatste opentuindag in De Tuin Rondom bij Hengelo Gld. ?

De herfst kondigt zich al aan in de tuin, de kleuren veranderen en de herfstasters barsten los, Rudbeckias zorgen voor een stralend zonnetje en siergrassen wuiven ons vriendelijk toe.

Zondag 24 september van 11:00 tot 17:00 u is het tijd voor misschien wel de laatste opentuindag van dit seizoen in De Tuin Rondom.

Deze 5000 m2 grote tuin is een naturalistische tuin waarin planten de kans krijgen zich uit te zaaien maar waar ook nadrukkelijk wordt geredigeerd. “We proberen hier geen natuur te imiteren maar zien de tuin als een kunstwerk waarin met de natuur wordt mee gewerkt om het gewenste beeld te krijgen” aldus tuineigenaren Heleen en eddie. “Onze manier van tuinieren heeft de prettige bijkomstigheid dat het voor de biodiversiteit ook goed is. We stimuleren dit zoveel mogelijk door diverse habitats te creëren”.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers een rondleiding krijgen met spannende verhalen over plant en dier. Er is een zelfgekweekte planten verkoop. En natuurlijk is er gratis koffie/thee en cake.

Entree is €4,- pp, kinderen tot 12 jr gratis.


Datum en locatie

Datum: 24-09-2023 t/m 24-09-2023
Locatie: De Tuin Rondom, Hengelo Gld.
Website: https://www.detuinrondom.com


Meer informatie

Meer informatie over deze activiteit vindt u op opentuinagenda:


Leestip
Actuele radarbeelden van buienradar.nl
Weersverwachting voor woensdag 29 november 2023

Actuele radarbeelden.

Bron: buienradar.nl

Nieuwsbrief wroeten